Informes

Informes

Els informes estan pensats per a la seva impressió o presentació de dades. Es creen a partir d'un auxiliar i posteriorment es pot editar la seva estructura.

En el videotutorial del "Curso básico de OpenOffice Base" de Guadalinex, se'ns mostra com crear un informe amb l'auxiliar.

Igual que els formularis es poden crear a partir d'una taula o d'una consulta. La diferència amb aquests és que els informes estan pensats per a la seva impressió i, a més, no podem modificar les dades a partir d'ells.

Creació d'etiquetes

Per poder crear etiquetes a partir de les dades de la nostra base de dades ens hem d'assegurar, que aquesta està inclosa a les fonts de dades de l'OpenOffice. Per fer-ho, si no ho vam fer en e moment de la seva creació, s'ha d'anar a Eines -> Opcions -> OpenOffice.org Base -> Bases de dades i afegir la nostra base.

Un cop la tenim inclosa, anem a Fitxer -> Nou -> Etiquetes i triem la taula i camps que volem que surtin a les etiquetes. En les pestanyes Formata i Opcions podrem acabar de definir el format i l'aparença de les nostres etiquetes. Un cop ho hem definit tot, premem sobre Document nou. Se'ns crearà un document de text amb els camps triats. Quan imprimim, s'imprimiran les dades pertinents.

Etiquetes
Last modified: Monday, 1 July 2013, 09:14 AM